Freza de pamant Virgo Bomet U540/3 1.4m

Reference: U540/3 1.4m

Freza de pamant Virgo Bomet U540/3 1.4m

Reference: U540/3 1.4m
9.000,00 RON
Cantitate

Latime de lucru: 1.4m
Adancime maxima de lucru: 120mm
Nr. de cutite: 36
Nr. de rotoare: 6
Distanta intre rotoare: 225mm
Greutate: 320kg
Putere necesara: 30kW

Se vinde impreuna cu doua bare de protectie si cardan.

Garantie 12luni.

Fabricate in Polonia.

 

 

 

Frezele rotative sunt utilaje destinate sa execute diferite lucrari de maruntire si afanare a solului, in vederea pregatirii patului germinativ sau lucrari de prasit. Adancimile de lucru sunt cuprinse intre 6 si 12cm pentru culturile de camp, livezi, vii, la prelucrarea terenurilor pentru pasuni si fanate, in terenuri mlastinoase si turboase. 

Caracteristica de baza a procesului de lucru al frezelor consta in pregatirea patului germinativ in conditii bune, maruntind, afanand si amestecand straturile de sol cu resturile organice existente la suprafata terenului.

Frezele sunt compuse dintr-un cadru, transmisia formata dintr-un arbore cardanic, un cuplaj de siguranta, un reductor central sau lateral, rotorul cu cutite, mecanismele de reglare a adancimii de lucru si carcasa pentru maruntirea suplimentara a solului prin impactul acestuia pe carcasa.

U540/3 1.4m

Pozele prezentate au caracter informativ, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Piesele de schimb AGROTRAC nu sunt piese originale. Codurile de piese de schimb originale servesc exclusiv in scop informativ si comparativ. Preturile sunt exprimate in RON cu TVA, dar nu sunt mereu actualizate. Modificarile tehnice si erorile ne sunt rezervate. Livrarea marfii se face in limita stocului disponibil.

16 alte produse in aceeasi categorie: