Ulei Granit SAE 10W-40 LL 5L

Reference: 21010W-40 GEB5

Ulei Granit SAE 10W-40 LL 5L

Reference: 21010W-40 GEB5
200,00 RON
cu TVA
Cantitate

Ulei de motor GRANIT LL SAE 10W-40 5L

 

 

 

Uleiul de motor LL SAE 10W-40 GRANIT este un ulei pe baza de uleiuri de baza neconventionale si uleiuri sintetice, cu capacitatea de economisire a combustibilului, cu o formula speciala pentru un rulaj mai usor. Se preteaza foarte bine la motoarele Otto si diesel, la motoare cu turbosuflanta, precum si la vehicule cu catalizator. 
Domenii de utilizare: 
Datorita gradului de vascozitate, acest ulei se preteaza foarte bine pentru a fi utilizat pe perioada unui an de zile, avand caractersitici exceptionale de pornire la rece, chiar si la temperaturi foarte ridicate, precum si o rezistenta remarcabila a peliculei de lubrifiere la temperaturi foarte ridicate de functionare. Calitatea confera rezerve ridicate de performanta la intervalele de schimbare a uleiului, siguranta impotriva formarii malului, a oxidarii, precum si a coroziunii. Aditivi reduc considerabil frecarea, pelicula rezistenta de lubrifiere, rezistenta uleiului la presiune in cadrul proceselor de pornire motor, confera siguranta pentru intervale lungi de rulare a motorului, dar si o functionare economa, cu consum redus de combustibil. 
Specificatii: 
Mercedes-Benz 229.1, Volkswagen 501.01, Volkswagen 505.00 
Clasificari: 
API SL, API CF, ACEA A3, ACEA B4 
Marcare: 
Ulei de motor HC-cu rulaj usor, pe baza de sinteza pentru motoare Otto si diesel

21010W-40 GEB5

Pozele prezentate au caracter informativ, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Piesele de schimb AGROTRAC nu sunt piese originale. Codurile de piese de schimb originale servesc exclusiv in scop informativ si comparativ. Preturile sunt exprimate in RON cu TVA, dar nu sunt mereu actualizate. Modificarile tehnice si erorile ne sunt rezervate. Livrarea marfii se face in limita stocului disponibil.

16 alte produse in aceeasi categorie: