Ulei mineral pentru lant drujba 5L

Reference: 21099000 GEB5

Ulei mineral pentru lant drujba 5L

Reference: 21099000 GEB5
130,00 RON
cu TVA
Cantitate

 Uleiul pentru lantul de drujba GRANIT mineral este un produs foarte rafinat pentru drujbele cu lanturi a tuturor fabricate. 

 

 

 

Lemnele extrem de dure solicita uleiuri extrem de performante, uleiul mineral pentru lantul de drujba conformandu-se datorita componentelor de baza de calitate superioara si a aditivilor extrem activi. Datorita aditivilor speciali integrati in acest ulei, intervalul de stationare al lanturilor creste. Uleiul pentru lantul de drujba GRANIT se utilizeaza cu precadere la lubrifierea ferastraielor motorizate din domeniul agricol si forestier, amenajari peisagistice, la prelucrarea industriala a lemnului, la actiuni de taiere, prelucrare, crapare, aschiere a lemnului, in special in cazul lemnului dur.

21099000 GEB5

Pozele prezentate au caracter informativ, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Piesele de schimb AGROTRAC nu sunt piese originale. Codurile de piese de schimb originale servesc exclusiv in scop informativ si comparativ. Preturile sunt exprimate in RON cu TVA, dar nu sunt mereu actualizate. Modificarile tehnice si erorile ne sunt rezervate. Livrarea marfii se face in limita stocului disponibil.

16 alte produse in aceeasi categorie: